Virtuele dataroom: bescherm je werk op informatie | Data room service

Hoedanig werk u met commerciële of vertrouwelijke informatie? Is het veilig opgeslagen? Deel je u op absoluut veilige manier met vrouwen, potentiële kredietverstrekkers? Zelfs dus klein datalek is gratis alleen zeker bedreiging aan de reputatie, maar ook voor jij winstgevendheid. De publicatie of ongeoorloofd gebruiken van tot en met een deel van de melding heeft absoluut negatieve invloed deals, productlanceringen op jullie markt. Plus hoe voorts uw zaak zich ontstaat, hoe gevaarlijker de gevolgen van onvoldoende gegevensbescherming.

Uitgebreide oplossingen aan dit probleem zijn virtuele datarooms. Ontwikkeling staat niets alleen borger voor een veilige gegevensoverdracht, maar zorgt ook voor de opslag van dossiers en jullie efficiënt ermee werken. Onmiddelijke na slechts 15 minuten registratie kunt u virtuele datarooms gaat gebruiken.

dataroom

Internationale kwaliteitsnormen en certificaten ISO, SOC2

Virtuele datarooms zijn een moderne gebeurtenis die bestaat gemaakt zoals internationale standaarden. De nieuwste technologische oplossingen garanderen de betrouwbaarheid met alle processen. Tijdens bestandsoverdracht wordt absoluut speciaal TLS-protocol gebruikt en worden AES-sleutels gebruikt vanwege gegevens te versleutelen. Het is erg belangrijk die zowel coderingssleutels als sleutelopslag gescheiden belanden opgeslagen van uw gecodeerde mededeling zelf.

Stuk voor stuk documenten die u uploadt naar uw virtuele bedrijf gaan niet verloren alsof worden niets vernietigd. Dat alles dankzij realtime back-up. Een ander beveiligingsaspect is het zonder moeite scannen met virussen. Hiertoe heeft jullie geen speciale software nodig, alle dossiers worden moeiteloos gecontroleerd.

Authenticatie op twee niveaus garandeert alleen toegang voor dit gebruikers dit het nodig hebben. Het heeft maximale controle door het vermogen van de gebruiker om aan bestanden bij werken. In de virtuele dataroom kunnen acht gebeeldhouwde gebruiksniveaus worden geboden: lezen langs een beveiligd raster, bekijken, downloaden, afdrukken en meer. U moet gaan de toegang ook ervoor adres alsof tijd beperken, de toegang op ieder moment annuleren.

Het is ook de inspanning waard om te beschrijven dat u altijd elke weet aan het gebruik van uw gegevens. Virtuele datarooms verlenen gedetailleerde rapporten van elke gebruikerssessies. Deze garandeert gratis alleen veiligheid, maar helpt ook eenvoudiger te doorzien welke componenten van de dossiers potentiële vrouwen het maximaal interesseren, het is beter vanwege u voor te bereiden op onderhandelingen.

De deugdelijkheid van de ontwikkeling is langere dan keer bevestigd. Ten eerste werken virtuele datarooms effectief in de markt. Grote internationale diensten gebruiken datgene product al lang. Ten tweede heeft de evolutie vele inspecties en onafhankelijke audits doorstaan. Ook kregen virtuele vertrekken de prestigieuze ISO, SOC2 kwaliteitscertificaten.

Eerste service plus 24/7 technische ondersteuning

merrill datasite zijn niet alleen dezelfde betrouwbaar plus beproefd product, maar eveneens een hoogwaardige, klantgerichte dienst. U moet gaan altijd contact opnemen aan de technische ondersteuningsdienst, door 15 minuten het antwoord ervoor de belangstelling vinden en communiceren door een voor u geschikte taal.

Bovendien kun jullie een maand gratis gebruik maken van de . Ervaar eigenhandig het comfort en u effectiviteit met deze technische oplossing!

Leave a reply